torstai 23. helmikuuta 2012

jeeah

ais että :) nyt oon sitte anttolassa. eli jos joku ei tiiä ni tää  Anttola on Mikkelistä jotain 20 kilsaa johki suuntaa (mun mantsa oli sitte 5 jote en hallitse näit juttui, samoin oikein kirjoitusta en osaa  :D )
 mutta nii siis oon nytte tääl :) mutta nytte varsinaiseen blogi merkintään.

Ja sitte huomennaaaaa ! maistuuu ;)



ääh en malta oottaa huomista kunpa kaikki menis just sillee hyvin, et ois hauskaa ja kaikki ois terveitä ja ei tulis mitää paskaa niskaa taas.

mutta siis joo huomenna eka heräilen, sitte ois tarkotus olla täs kotona. sitte joskus kahen aikaa meen inkaa vastaa kaupalle ku se pääse koulust. sen jälkee varmaa niille tai jotai ? ja sit ollaa isommal porukal täs meilki. sit siin nuokulla käymää. ja jossai vaiheessa juhollee :) ja sit kylällä koko yö tai jotai.

ja miettikää sitä huomenna nuokku kello 00.00 vai onks se 24.00 kumminki noi tarkottaa iha samaa jote tuski sil niin hirveesti on välii miten sen tähän laitan
mut meiän nuokku täti on paras !


JUHO TÄYTTI TÄNÄÄN SIIS 17 :--) Huomenna ois sillä sitte pippalot jote sinne mennää sitte inkan kanssa. ja joonaski ois tulos ja sit siel näkee myös markoo pitkästä aikaa !

synttärisankari :--) !



ja sit marko ! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti